Finn inspiration och glädje inför vårens ankomst.

Besök Café Sjöparken på facebook eller instagram.

 https://www.facebook.com/cafesjoparken

 https://www.instagram.com/cafe_sjoparken/

NR 2 2020 UTE NU!

Hej!
Nu har Nr2 2020 av Vegbybladet varit ute i brevlådorna ett tag.
Länken nedan leder till den digitala utgåvan (i färg).
Ber så mycket om överseende med fördröjningen på den digitala utgåvan, men det är ju bara ett gott betyg på Pettssons V70 att den är snabbare än redaktörens internetuppkoppling när det gäller utdelning.

 

Vegby-bladet nr 2 2020 (färg)

Nr 1 2020 ute nu!

Hej!
Nu är Nr1 2020 av Vegbybladet ute i brevlådorna.
Länken nedan leder till den digitala utgåvan (i färg).
Observera dock att det är fel information i den tryckta utgåvan om cykelmiddagen. Den är numera inställd p.g.a… ni gissade tyvärr rätt: COVID-19.
Hoppas ni har överseende med detta och att det inte orsakar några missförstånd.

Länk till vegbybladet digitala utgåvan (pdf)

Saxat ur Vegby-bladet nr 3 2019

Du kanske håller i det näst sista Vegby-bladet!

Tomas Karlsson, som har sammanställt Vegby-bladet i snart 10 år, har beslutat att lämna redaktionen. Han flyttade från byn för drygt 3 år sedan och känner inte samma gnista för bladet längre.

Vegby-bladet sammanställs i dag i en enkel Word-mall. Arbetet med bladet består mest i att klipp och klistra inkomna artiklar och det tar inte särskilt mycket tid. Det är naturligtvis fritt fram att utveckla.

Kom med i ett härligt gäng. Hör av dig eller maila vegbybladet@vegby.se om du vill rädda Vegby-bladet. Det är många som uppskattar och ser fram mot nya nummer.

Källa: Vegby-bladet, nr 3 2019, s. 20

Må bra-mässa och storseans i Vegby lockar rekordmånga utställare!

• I år kommer det fler nya och spännande Må bra-utställare än förra året. Just nu är det 20 utställare anmälda – det vill säga, i princip fullbokat!

• Notera att det finns ett begränsat antal platser till storseansen. Endast förbokning via Swish. Boka din biljett redan i dag via den här länken.

• Boka in lördagen den 2 mars i kalender – missa inte årets evenemang i Vegby!

Fyll i Byalaget Vegas enkät 2018 nu!

  • Har du fått enkäten på papper, men vill hellre fylla i den digital?
  • Har du inte fått någon enkät, men bor i Vegby med omnejd?

Då kan du fylla i enkäten här!

Trafikförbättringar i Vegby?

Den 20 mars i år gjordes en rundvandring i Vegby under Trafikverkets ledning där deltagarna enades om att ”problembilden [främst gäller] bristande trafiksäkerhet och trygghet för oskyddade trafikanter, bl. a för skolbarn som korsar vägen på väg till skolan” och att det även fanns ”trafiksäkerhetsbrister för övriga trafikanter i Vegby”. Läs mer om denna rundvandring här.

Ny nätverksträff för företag och föreningar i Vegby

Är du företagare eller föreningsrepresentant i eller runt Vegby och vill hitta samarbete med andra företagare i ditt närområde? Är svaret JA så är du välkommen på en företagarträff som arrangeras av Näringsliv Ulricehamn AB (NUAB) tillsammans med det lokala företaget Anarchos förlag & evenemang.

Datum: tisdagen den 13 november 2018
Tid: 18:30–20:30
Plats: Bygdegården Vega i Vegby
Mer information om denna andra nätverksträff kommer inom kort.

Läs mer om den första nätverksträffen här.

Nätverksträff för företag och föreningar i Vegby

Är du företagare eller föreningsrepresentant i eller runt Vegby och vill hitta samarbete med andra företagare i ditt närområde?

Är svaret JA så är du välkommen på en företagarträff som arrangeras av Näringsliv Ulricehamn AB (NUAB) tillsammans med det lokala företaget Anarchos förlag & evenemang. Datum: onsdagen den 26 september 2018 Tid: 18:30–20:30 Plats: Bygdegården Vega i Vegby

Läs mer om denna nätverksträff här.

TVFC-dagen lördagen den 18 augusti

Nu närmare sig årets TVFC-dag på Sämshov i Vegby, då Tvärrred/Vegby FC under en hel dag bjuder på fin fotboll och ett quiz. Gratis inträde till alla de tre matcher som kommer att spelas under eftermiddagen.

Mat och dryck finns förstås till försäljning.

Läs mer om denna heldag här.

1 2